SASTĀVDAĻAS: Kviešu milti, kukurūzas ciete, kartupeļu ciete, sāls, krējuma pulveris (no piena), kaltēti dārzeņi 9,7% (ķiploki, sīpoli, sarkanā paprika), aromatizētāji (ar glutēnu), garšvielas (melnie pipari, muskatrieksts, ķimenes, kurkuma), cukurs, garšaugi 1,7% (pētersīļu lapas, majorāns), rauga ekstrakts, emulgators (lecitīni), saulespuķu eļļa.
ALERGĒNI: Kvieši, piens, glutēns. Var saturēt olas, soju, selerijas un sinepes.
Iepakojums satur 4 porcijas. Porcijas lielumu piemērojiet atbilstoši bērna vecumam.
PAGATAVOŠANA:
Iepirkumu saraksts: 600 g nomizotu kartupeļu, 250 g maltas gaļas, 50 g fermentētā siera, 1 liels sīpols, 150 ml 12% skāba krējuma, eļļa cepšanai. Pagatavošana: 1. Nomizojiet sīpolu, pārgrieziet to uz pusēm un sagrieziet, apcepiet eļļā kopā ar malto gaļu. Ieberiet sāli un piparus. Kartupeļus sagrieziet 3–4 mm plānās šķēlītēs. 2. Trauku, kas paredzēts cepšanai cepeškrāsnī, iesmērējiet ar eļļu, ielieciet kartupeļu kārtu, tai virsū – maltās gaļas un sīpolu kārtu un atkārtojiet to vēlreiz. Visu kārtu kopējam biezumam vajadzētu būt aptuveni 3 cm. 3. Paciņas saturu ieberiet 200 ml auksta ūdens, pievienojiet 150 ml 12% krējuma un labi samaisiet. Visu salejiet uz kartupeļu un gaļas kārtojuma traukā, kas paredzēts cepšanai cepeškrāsnī. Apkaisiet ar 50 g rīvēta fermentētā siera. Nepārsedziet cepšanas trauku. 4. Trauku ievietojiet cepeškrāsnī, kas sakarsēta līdz 200 ºC temperatūrai, un cepiet 50 minūtes.
Uzglabāt sausā un vēsā vietā.