SASTĀVDAĻAS: Kaltēti dārzeņi 50,2% (ķiploki 19,3%, tomāti, kartupeļu pārslas, sīpoli 5,9%, pastinaki), kukurūzas ciete, sāls, cukurs, garšvielas un garšaugi 6,1% (melnie pipari 2%, pētersīļi 1,6%, ingvers, baziliks 0,5%, majorāns 0,5%, koriandrs, kurkuma, Kajennas pipari), saulespuķu eļļa, karamelizēts cukurs, skābe (citronskabe).
ALERGĒNI: Var saturēt selerijas, olas, glutēnu, pienu, sinepes, soju.
Iepakojums satur 4 porcijas.
PAGATAVOŠANA:
Iepirkumu saraksts: 8 vistas stilbiņi (aptuveni 1 kg). Pagatavošana: 1. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 200°C (nelietojiet grila funkciju). Atritiniet maisiņu un noņemiet sarkano uzlīmi. Maisiņa savilcējlente ir ielocīta maisiņā. Ielieciet maisiņā vistas stilbiņus un ieberiet paciņas saturu. Ja gaļa ir sasaldēta, vispirms atkausējiet to. 2. Aiztaisiet maisiņu ar savilcējlenti, to novietojot 6-8 cm no maisiņa augšgala. Neaizsieniet cepšanas maisiņa galus. Lai garšaugu maisījums vienmērīgi pārklātu gaļu, vairākkārtīgi apgrieziet maisiņu. 3. Cepšanas maisiņu horizontālā stāvoklī novietojiet karstumizturīgā traukā (iepriekš nesakarsētā). Pārliecinieties, ka gaļa nesaspiež maisiņa aizdari. Trauku ielieciet cepeškrāsnī vienā no zemākajiem līmeņiem tā, lai maisiņam būtu pietiekami daudz vietas izplēsties. Cepšanas maisiņš nedrīkst pieskarties cepeškrāsns sienām. 4. Cepiet 60 min. 200°C temperatūrā. Esiet uzmanīgi pēc cepšanas atverot maisiņu, iekšā esošais gaiss ir karsts!
Uzglabāt sausā un vēsā vietā.