Personas, kas jaunākas par 18 gadiem, lūdzam pamest šo vietni.

0
Iepirkumu grozs Grozs ir tukšs

Privātuma politika

PRIVĀTUMA POLITIKA

Šī privātuma politika (turpmāk - Privātuma politika) nosaka, kādus datus mēs – SIA EUGESTA un Partneri, uzņēmuma reģistrācijas numurs 40003321238, Dzirciema iela 119b, Rīga (turpmāk - Pakalpojumu sniedzējs), apkopojam vietnē www.e-eugesta.lv (turpmāk - Vietne), kādam nolūkam mēs tos apkopojam un kā mēs tos izmantojam.
Šī konfidencialitātes politika tiek piemērota, kad apmeklējat mūsu vietni, izmantojat mobilo lietojumprogrammu, reģistrējaties kā reģistrēts lietotājs, skatāties un iegādājaties mūsu produktus, piedalāties spēlēs, akcijās, konkursos, sazinieties ar mums pa tālruni vai citiem saziņas kanāliem, apmeklējiet mūs fiziskā veikalā vai citādi sazinieties ar mums.
Šī konfidencialitātes politika neattiecas uz trešo pušu sniegto vai apkopoto informāciju. Ja šī konfidencialitātes politika nav piemērojama, pirms personiskās informācijas iesniegšanas jums jāizlasa konfidencialitātes politika un saistītie noteikumi, kas publicēti attiecīgajā trešās puses vietnē vai programmā, kuru izmantojat vai kas attiecas uz citiem jūsu izmantotajiem pakalpojumiem.
Reģistrējoties vai citādi izmantojot vietni, jums jāapstiprina, ka esat izlasījis un saprotat šo konfidencialitātes politiku. Ja jūs nepiekrītat šai konfidencialitātes politikai, iesakām neizmantot vietni un / vai mobilo lietojumprogrammu.

 

Vispārīgie noteikumi

Jūsu sniegto personas datu apstrādes mērķis un tiesiskais pamats ir nodrošināt Jūsu pasūtījuma apstrādi, norēķinu veikšanu, iespējamo pretenziju izskatīšanu un/vai garantijas saistību izpildi. Iesniedzot šos datus,  Jūs piekrītat to apstrādei minētā mērķa sasniegšanai nepieciešamajā apjomā. Jūs esat atbildīgi par sniegto datu patiesumu un precizitāti.

  • Mēs informējam, ka personas datus varam nodot saviem sadarbības partneriem, kas sniedz mums pakalpojumus, tikai tādā mērā un nolūkā, kāds nepieciešams pasūtījumu apstrādes un uzskaites sistēmu uzturēšanai;
  • Lai pildītu mūsu juridisko pienākumu, mēs varam izpaust Jūsu personas datus tiesībaizsardzības iestādēm, valsts un pašvaldību institūcijām pēc to pieprasījuma, lai izpildītu mums uzlikto juridisko pienākumu un/vai lai aizstāvētu mūsu juridiskās intereses, sastādot, iesniedzot un aizstāvot juridiskas prasības.
  • Jūsu dati tiks saglabāti Latvijas likumdošanā noteiktos termiņus (Likuma „Par grāmatvedību” 10.pants, Ministru kabineta 2003.gada 21.oktobra noteikumu Nr.585 „Noteikumi par grāmatvedības kārtošanu un organizāciju” 31.punkts), pēc tam jūsu dati tiks iznīcināti (dzēsti).
  • Jums ir tiesības piekļūt saviem datiem, labot tos, kā arī atsaukt piekrišanu datu apstrādei. Noteiktos gadījumos Jums ir tiesības iebilst pret datu apstrādi, dzēst datus, ierobežot datu apstrādi, kā arī tiesības uz datu pārnesamību, kamēr vien Jūsu dati tiek uzglabāti. Piekrišanas atsaukums neietekmē tādu apstrādes likumīgumu, kuras pamatā ir pirms atsaukuma sniegta piekrišana. Jūsu tiesību izmantošana ir atkarīga no attiecīgās apstrādes tiesiskā pamata un ievērojot normatīvo aktu paredzētos priekšnoteikumus jūsu tiesību realizēšanai. 
  • Lai īstenotu Jūsu iepriekš minētās tiesības vai precizētu augstāk minēto informāciju, lūdzu, rakstiet mums uz . Mēs Jums atbildēsim ne vēlāk kā viena mēneša laikā.
  • Ja uzskatīsiet, ka mēs esam aizskāruši Jūsu tiesības saistībā ar personas datu apstrādi, Jūs varat vērsties Datu valsts inspekcijā (dvi.gov.lv ).

 


Sīkfaili
Izmantojot šo mājas lapu, Jūs piekrītat, ka šajā lapā tiek izmantotas sīkdatnes (cookies) ar mērķi organizēt un atvieglot šis vietnes lietošanu, kā arī nodrošināt tās funkcionalitāti. Jūs varat pēc savas izvēles kontrolēt vai dzēst sīkdatnes, kas saglabātas Jūsu datorā, vai arī,  Jūs varat noteikt, lai pārlūkprogramma neļauj tās saglabāt. Tādā gadījumā, Jums ir manuāli jānorāda izvēle katru reizi, kad Jūs apmeklējat vietni, bet jārēķinās, ka vairākas funkcijas, kas paredzētas Jūsu iepirkšanās ērtībām (piemēram, - aplūkot grozā ievietotās preces) var nedarboties

 


Tiešais mārketings
Ja, iegādājoties produktu no vietnes un / vai mobilās lietojumprogrammas, Jūs esat skaidri piekritis pakalpojumu sniedzēja tiešā mārketinga paziņojumu saņemšanai, pamatojoties uz likumīgām interesēm, sazināties ar jums un ziņot par jaunumiem un citu informāciju par Pakalpojumu sniedzēja produktiem, piedāvājumiem utt., apstrādājot jūsu personas datus (vārdu, uzvārdu, e-pasta adresi) tiešā mārketinga nolūkos kā pakalpojumu sniedzēja klients, nosūtot jums e-pasta paziņojumus uz e-pastu.
Ja vēlaties saņemt mūsu ziņas un piedāvājumus, varat izteikt piekrišanu tiešā mārketinga paziņojumu saņemšanai šādi:
• piesakoties savā lietotāja kontā mūsu vietnē https://www.e-eugesta.lv/ pierakstoties un atzīmējot PIEKRĪTU saņemt EUGESTA ziņas un ieteikumus uz e -pastu.
Jums ir arī tiesības jebkurā laikā bez maksas atteikties no tiešā mārketinga paziņojumu saņemšanas, informējot mūs  uz e-pasta adresi  un / vai noklikšķinot uz atbilstošās saites jebkurā paziņojumā par jums jau nosūtītajiem piedāvājumiem.

 

Bērnu personas dati
Vietnē sniegtie pakalpojumi ir paredzēti tikai personām, kas vecākas par 18 gadiem. Ja esat jaunāks par 18 gadiem, iesakām konsultēties ar vecākiem vai aizbildņiem un saņemt viņu piekrišanu, pirms sniedzat mums savu personisko informāciju. Nepilngadīgas personas datus mums var sniegt tikai ar savu vecāku vai aizbildņu piekrišanu. Ja mums ir pamatotas šaubas, ka mēs apstrādājam to personu datus, kuras ir jaunākas par šajā sadaļā norādītajām, mēs dzēsīsim šo personu datus no savām datubāzēm.


Atbildība
Jūs esat atbildīgs par paroles un lietotāja datu konfidencialitāti un par jebkādām darbībām (datu pārsūtīšana, pasūtījumi utt.), Kas tiek veiktas tiešsaistē mūsu vietnē vai mobilajā lietojumprogrammā, izmantojot jūsu pieteikšanās informāciju. Jūs nedrīkstat izpaust savu paroli trešajām personām. Ja mūsu vietnē sniegtos pakalpojumus izmanto trešā puse, kas ir pierakstījusies vietnē, izmantojot jūsu pieteikšanās informāciju, mēs uzskatīsim, ka esat tam piekritis. Ja esat pazaudējis savu pierakstīšanās informāciju, Jums nekavējoties par to jāziņo mums uz pastu vai tālruni +371 22 119 999 .
Jūs esat atbildīgs par to, lai jūsu sniegtā informācija būtu precīza, pareiza un pilnīga. Ja jūsu sniegtie dati mainās, jums par to nekavējoties jāpaziņo, mainot attiecīgos datus reģistrācijas veidlapā vai, ja dati nav norādīti reģistrācijas veidlapā, informējot mūs uz e-pastu:  Mēs nekādā gadījumā neesam atbildīgi par jebkādiem zaudējumiem, kas jums radušies, sniedzot nepareizu vai nepilnīgu personisko informāciju vai neinformējot mūs par jebkādām tās izmaiņām.
Privātuma politikas izmaiņas
Mēs varam atjaunināt vai mainīt šo konfidencialitātes politiku jebkurā laikā. Šāda atjaunināta vai grozīta konfidencialitātes politika stāsies spēkā pēc tās ievietošanas mūsu vietnē. Ja Privātuma politikā tiks veiktas būtiskas izmaiņas, mēs par to informēsim Vietnē. Tomēr jums laiku pa laikam jāpārbauda šī lapa, lai pārliecinātos, ka esat apmierināts ar pašreizējo konfidencialitātes politikas versiju.